fbpx

De-ale Pensiunii

Sărbătorește Sfintele Paști la Gasthof Tirol

Home / Oferte  / Sărbătorește Sfintele Paști la Gasthof Tirol

Atât ortodocșii cât și catolicii vor sărbători Paștele din acest an pe data de 16 Aprilie, iar cu această ocazie Gasthof Tirol ți-a pregătit câteva surprize pentru a-ți face experiența pascală cu atât mai plăcută. Știm cât de mult îți dorești să iei o pauză de la agitația orașului, așa că o mică excursie în Banatul Montan este soluția perfectă.

Chiar în Văliug, la poalele muntelui Semenic, pe malul lacului Gozna, Gasthof Tirol te așteaptă să intri într-o lume de basm, decorată în stil specific tirolez și dotată cu tehnologia esențială secolului 21, toate într-o singură pensiune unde tu ești pe primul loc. Așadar, aventurează-te în lumea tiroleză și vei avea parte de următoarele:

  • Cu doar 40 de euro, te vei putea odihni într-una din camerele noastre primitoare și vei primi și un mic dejun delicios.
  • Într-al nostru restaurant te va aștepta un bogat meniu pascal ce îți va satisface toate dorințele culinare din această minunată perioadă a anului.
  • Ca să ne bucurăm de această sărbătoare cum se cuvine, vom vopsi ouă de Paști împreună cu oaspeții noștri.
  • Dacă dorești să mergi la Biserică, îți oferim un ghid turistic ce îți va arăta calea atât spre Biserica Ortodoxă, cât și spre Biserica Catolică.
  • Pentru a resimți cât mai mult atmosfera plăcută de Paște, îți vom oferi pască și Lumina Sfântă la micul dejun de după Înviere.
  • A doua zi de Paște, vom organiza un Treasure Hunt în care vom căuta cufărul cu dulciuri lăsat de iepuraș.

Te așteptăm cu drag pentru a petrece această minunată perioadă împreună!