fbpx

De-ale Pensiunii

  No posts were found.

 

Descoperă basmul

Home / Descoperă basmul

Pensiunea Gasthof Tirol

La poalele Semenicului, îngrădit de un superb peisaj montan, pe malul lacului Gozna, pensiunea Gasthof Tirol își așteaptă oaspeții cu brațele deschise. Cele două etaje făurite în stil specific tirolez le oferă oaspeților experiența unei pensiuni de 3 margarete înconjurată de minunățiile naturii.

Din camera ta vei putea admira fie muntele grandios, fie lacul limpede. Atmosfera tiroleză, liniștea deplină și peisajul superb îți vor relaxa trupul și sufletul mai bine ca niciodată.

De vei păși în restaurantul nostru, gurmandul din tine se va putea delecta cu cele mai savuroase bucate, așa cum doar noi știm să preparăm.

De asemenea te poți aventura în diverse activități individuale sau de grup, în funcție de anotimpul în care ne vizitezi, precum . Așteptăm cu drag ziua în care ne vom cunoaște.

Descoperă basmul

Înconjoară-te cu atmosfera plăcută, relaxarea și liniștea deplină ce te așteaptă într-una din cele 14 camere ale noastre. 7 dintre acestea dispun de paturi matrimoniale, iar celelate 7 de paturi twin, toate la fel de confortabile, relaxante și dotate cu toate utilitățile necesare.. Aspectul tirolez îți va accentua impresia că te afli într-o dumbravă minunată, iar noi punem suflet să-ți oferim un sejur de poveste așa cum nu vei mai găsi nicăieri.

Paturi single și duble

Internet

Mobilier rustic tirolez

Uscător de păr

Televizor LCD 19 inch

TeamWork your way

Într-o asemenea locație deosebită, evenimente precum teambuilding-ul, workshop-urile, ședințele între departamente și lansările de produs se pot desfășura perfect. La Gasthof Tirol, îți punem la dispoziție între orele 08:00 – 19:00 o sală de conferințe departe de zgomotul și agitația orașului, dotată cu videoproiector, flip chart, pin chart și smart board. Cu asemenea unelte la îndemână,  colegii tăi se vor putea concentra pe ceea ce este mai important, iar scopul întâlnirii va fi atins fără un efort prea mare. Și tu poți garanta succesul echipei tale.

Iubim copilăria

Copilăria este cea mai de preț perioadă a vieții noastre. Ne place să vedem copiii jucându-se și bucurându-se de atmosfera tiroleză cu adevărat. De aceea am clădit un loc de joacă unde copiii sunt așteptați necontenit.

 • De Luni până Joi
 • Euro 60 /Camera
  •  La 7 zile consecutive de cazare oferim 10% discount.
  • Micul dejun este inclus.

  *Tariful nu include acces la zona SPA. Acesta se taxează cu 10 Euro/persoană/zi.

 • De Vineri până Duminică (pentru minim două nopți de cazare)
 • Euro 65 /Camera
  • Micul dejun este inclus.

  *Tariful nu include acces la zona SPA. Acesta se taxează cu 10 Euro/persoană/zi.

 • O singură noapte/weekend (sâmbătă/duminică)
 • Euro 85 /camera
  • Micul dejun este inclus.

  *Tariful nu include acces la zona SPA. Acesta se taxează cu 10 Euro/persoană/zi.

Pe langa tariful mentionat, se achita in plus/zi : de 5 euro pentru copiii intre 2-6 ani, 10 euro pentru copiii intre 6-12 ani, iar peste 12 ani, se achita 50% din tarif.
In sezon: Iulie si August, tariful pe weekend (Vineri-Duminica) este de 150€, 2 nopti.